Σαββίδης: «Να δείξουμε στο γήπεδο ότι αυτά τα παιδιά είναι μαζί μας»

Παρόντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη τελέστηκε την Κυριακή (4/9) το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι οπαδούς του «Δικεφάλου» που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη το 1999. Πέρασαν 16 χρόνια, αλλά η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξέχασε…

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΟΚ (έφτασε στον χώρο με ελικόπτερο το οποίο προσεδάφισε περίπου 300-350 μέτρα από το μνημείο), όπως φυσικά οι οικογένειες των θυμάτων, συγγενείς και φίλοι, ενώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώποησαν οι Κοροβέσης και Χαρίσης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης στο μήνυμά του, ανέφερε: 

«Είναι μία τραγική μέρα. Βεβαίως είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να είμαστε μαζί και στις δύσκολες μέρες και στις χαρές. Ήταν μικρά παιδιά ακόμη. Έχουν μείνει για πάντα νέοι στους ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τις παραδόσεις του ΠΑΟΚ. Εγώ ήρθα ώστε μαζί με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να τιμήσουμε τη μνήμη τους. Πρέπει να θυμόμαστε και τις τραγικές και τις καλές μας μέρες. Η καλύτερη μνήμη θα είναι εάν η ομάδα μας σήμερα παίξει καλά ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι τα παιδιά αυτά είναι μαζί μας. Όσο διήρκησε το μνημόσυνο εγώ σκέφτηκα τι θέλω και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Είναι μεγάλη τραγωδία».

Σε ερώτηση, αν σκέφτεται να διαμορφώσει το χώρο του μνημείου, απάντησε:

«Σε αυτό δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα κάνουμε αυτά που χρειαζόμαστε και εάν θα χρειαστεί θα το κάνουμε. Μπορώ, όμως, να σας πω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την ανθρώπινη μνήμη. Με έχει αγγίξει ότι τόσα νέα παιδιά ήρθαν σήμερα εδώ. Ο γιος μου προχθές έφυγε εσπευσμένα από την Ελλάδα, αλλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σήμερα πρέπει να είναι εδώ. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here