Σαββίδης: «Αν ο καθένας από εμάς καθαρίσει την ψυχή του, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης ευχήθηκε για τη γιορτή του Πάσχα μέσα από την προσωπική του σελίδα και τόνισε ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, αν καθαρίσει η ψυχή του καθενός από τις αμαρτίες, το θυμό και το μίσος, και γεμίσει με χαρά και δέος.

Η σχέση του Σαββίδη με την Ορθοδοξία είναι πολύ έντονη και τις μέρες του Πάσχα έχει προγραμματίσει να τις περάσει στα Ιεροσόλυμα.

Αναλυτικά, οι ευχές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές!

Δεχτείτε τις ειλικρινείς μου ευχές για την λαμπρή ημέρα της Ανάστασης του Χριστού! Το Πάσχα είναι η γιορτή, η οποία κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων μας χαρίζει φως, ελπίδα και πίστη στο Θεό. Ιδιαίτερα χρειαζόμαστε αυτά τα φωτεινά συναισθήματα τώρα, σε μια εποχή που ο κόσμος γίνεται όλο και πιο επιθετικός.

Αν ο καθένας από εμάς καθαρίσει την ψυχή του από τις αμαρτίες, το θυμό και το μίσος, και την γεμίσει με χαρά και δέος, τότε ο κόσμος θα γίνει καλύτερος. Απελευθερωθείτε από όλες τις ματαιοδοξίες , περάστε αυτή την ημέρα με τους κοντινούς σας ανθρώπους, δοξάστε τον Κύριο Ιησού Χριστό, που υπέστη τα μαρτύρια για χάρη της μελλοντικής ζωής.

Να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Ζήστε με τον Θεό στην ψυχή και την καρδιά σας!

Με τις πιο θερμές ευχές,

Ιβάν Σαββίδης»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here