Μαρινάκης, Σαρρής στον ανακριτή Ανδρεάδη την άλλη εβδομάδα.

Οι φερόμενοι ως «διευθυντές» της «εγκληματικής οργάνωσης» του ποδοσφαίρου, βάσει της εισήγησης Αριστείδη Κορέα, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σαρρής, θα προσέλθουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη για να απολογηθούν. Με τον τρόπο αυτό θα ολοκληρωθούν οι  απολογίες των «33» κατηγορουμένων στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα πει τις απόψεις του στον κ Ανδρεάδη  Δευτέρα ή Τρίτη, ενώ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα πάει στην Ευελπίδων πιθανότατα την Πέμπτη-18 Ιουνίου. Αμφότεροι έχουν ζητήσει και λάβει μόνο μία φορά αναβολή, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα, αφού θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα και όχι να τραβήξει σε μάκρος η όλη διαδικασία.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες: ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here