Εκτός ποδοσφαίρου ο Σαρρής-Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

Απαγόρευση οποιαδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ είναι οι περιοριστικοί όροι, που επιβλήθηκαν στον Γιώργο Σαρρή μετά την  πεντάωρης διάρκειας απολογία του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, δηλαδή «συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις».

«Είναι στημένη η υπόθεση» ισχυρίστηκε ο Γιώργος Σαρρής σ’ ένα διάλειμμα της εξέτασής του, πλέκοντας παραδόξως το εγκώμιο του κ Ανδρεάδη για το έργο που επιτελεί.  Σημειώνεται πως το ρεκόρ απολογίας με πεντέμιση ώρες εξακολουθεί να το κατέχει ο Θεόδωρος Κουρίδης.                                          

Στον ανακριτή σήμερα ο Μαρινάκης

Στα δικαστήρια της πρώην Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης και ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Θανάσης Βαρλάμης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρόκειται να απολογηθεί αύριο – Πέμπτη, όμως ο νομικός εκπρόσωπός του ζήτησε να δοθεί αναβολή μίας ημέρας. Ο Γιώργος Ανδρεάδης, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα, έτσι η απολογία Μαρινάκη θα γίνει κανονικά το πρωί της Πέμπτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ  Βαρλάμης διέψευσε πως ο Ολυμπιακός ζήτησε την εξαίρεση του Γιώργου Ανδρεάδη από την υπόθεση, αν και η πληροφορία είχε διαρρεύσει και δεν είχε διαψευστεί μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα υποστηρίξει ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς ότι  «οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες, αστήρικτες», προϊόντα ψευδών καταθέσεων, αερολογιών, ασαφειών. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θεωρεί πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, γι’ αυτό «θα πάει στον κ. Ανδρεάδη να αντικρούσει μια συκοφαντία, μια ψευδορκία». Μάλιστα εκφράζεται η βεβαιότητα πως όλο αυτό το σαθρό κατηγορητήριο θα καταπέσει σαν χάρτινος πύργος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here