Σαμαράς: Σκευωρία και σπίλωση-Απειλεί Τσίπρα, υπουργούς με παραπομπές

Για σκευωρία και σπίλωση έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis., απειλώντας τον πρωθυπουργό και υπουργούς ότι στόχος του είναι να τους παραπέμψει.

O κ. Σαμαράς έκανε λόγο για μία κακόγουστη θεατρική παράσταση, η οποία θέλει να μείνει μόνο η σκιά και η σπίλωση.

Όπως είπε σε αυτό τον τόπο, αν κάποιος κάνει μήνυση θα τον καλέσει ο εισαγγελέας. «Αν ένα πρώην πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση για σύσταση συμμορίας και δεν τον καλέσει ο εισαγγελέας τι συμβαίνει;».

«Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑαπό φόβο», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Τσίπρα, «ο οποίος μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο και τώρα τρέχει να καλύψει τις δικές μας κατηγορίες για σκευωρία».

«Τέτοιες υποθέσεις δεν μπαίνουν στο αρχείο, θα ανασυρθούν. Έχει μπλέξει άσχημα ο κ. Τσίπρας και οι συνεργοί του», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, η ειδική Επιτροπή προκαταρκτική εξέτασης ήταν μια κακόγουστη θεατρική παράσταση.

«Θέλατε να μείνει μόνο η σκιά και η σπίλωση», ανέφερε προσθέτοντας ότι «για αυτό τον λόγο σας μηνύω και θα σας πάω μέχρι τέλους να σας καθίσω στο σκαμνί».

«Ο ευθύς δρόμος για να δικαιωθώ είναι να παραπεμφθείτε, το χρωστάω στον ελληνικό λαό», τόνισε πρώην πρωθυπουργός αναφέροντας και το σχετικό «σύνθημα» του ΣΥΡΙΖΑ «αυτό είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here