Σαμαράς σε Παυλόπουλο: «Η θέση μας είναι στην Ευρώπη και εντός του ευρώ»

«Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και εντός του ευρώ», επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τονίζοντας πως για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποτελεί αδιαπραγμάτευτη κόκκινη γραμμή», καθώς «την υποστηρίζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «καμία κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει και να τη βάλει σε κίνδυνο» και απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο, είπε: «Λυπάμαι που σας βλέπω κάτω από τις σημερινές δραματικές συνθήκες. Υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσει ο ακρογωνιαίος λίθος της εθνικής πολιτικής μας, που ειναι η σύμπλευση με την Ευρώπη. Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και εντός του ευρώ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τη σειρά του, δήλωσε: «Σε ό,τι με αφορά, η πλειοψηφία που με εξέλεξε αλλά και η εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός σε αυτή τη Βουλή, μου επιβάλλουν να διασφαλίσω στα όρια των αρμοδιοτήτων μου την πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη». 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here