Σάλος στο διαδίκτυο με καταγγελίες για ρασοφόρο που παρενοχλεί κοπέλες σε λεωφορεία

Αντιδράσεις  στο διαδίκτυο προκάλεσε ανάρτηση φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη στο facebook, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα μέσα σε λεωφορείο.

Η κοπέλα ανέβασε τη φωτογραφία με τον ιερέα επί το έργον, την οποία όμως αφαίρεσε στην συνέχεια το Facebook ενώ μπλόκαρε και τη δυνατότητα της κοπέλας να απαντά σε μηνύματα και σχόλια διαφόρων που την ‘έβριζαν και την αμφισβητούσαν.

Ομως η φωτογραφία που τον δείχνει να αυνανίζεται μέσα στο λεωφορείο, εφόσον είναι κανονική, εκθέτει και τον ρασοφόρο και όσους βέβαια έσπευσαν να τον υποστηρίξουν.

Μετά την ανάρτηση της φοιτήτριας, ήρθε και δεύτερη καταγγελία από άλλη 20 χρονη φοιτήτρια η οποία καταγγέλλει στο seleo.gr, ότι ο ίδιος ρασοφόρος πλησίασε κι αυτήν μέσα σε λεωφορείο, έγραψε τον αριθμό του σε εισιτήριο και της το έδωσε. Το περιστατικό συνέβη πριν την πρόσφατη καταγγελία της 18χρονης.

Όπως αναφέρει η 20χρονη, ήταν νωρίς το μεσημέρι και επέβαιναν σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Εύοσμο. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος.

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα» αναφέρει η 20χρονη στο Seleo και συνεχίζει περιγράφoντας: «Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα, ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο».

Στο εισιτήριο ο ρασοφόρος, υπόγραψε ως «μοναχός Νικόδημος».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here