Γ. Σακελλαρίδης: Ο Αδ. Γεωργιάδης ζητούσε capital controls και χρεοκοπία της χώρας!

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Ν. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Προσωπική επίθεση στον κονοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ Αδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης. Toν κατηγορεί τον ότι ήδη εδώ και δέκα ημέρες, εισηγούνταν ανοικτά στους δανειστές την επιβολή ελέγχων στη κίνηση κεφαλαίων(capital controls) και τους συμβούλευε να αφήσουν τη χώρα να χρεοκοπήσει!

«Έκπληξη και ντροπή προκαλούν οι κατάπτυστες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο γερμανικό περιοδικό Focus Online που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουνίου< αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης και συνεχίζει:

«Όχι μόνο καλούσε τους δανειστές να μην αποδεχτούν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά με μεγάλη διορατικότητα τούς έδινε μία «δραστική και συνεπή» συμβουλή: «Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές».

«Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών. Η συμβουλή του έπιασε τόπο. Τώρα συμβουλεύει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ». Ας τους πούμε «ΟΧΙ»., καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here