Σακελλαρίδης : Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί

ΦΩΤΟ: INTIME ( Κ. ΜΠΑΛΤΑΣ)

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι στις εκλογές ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μιλώντας στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε πως «αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί, και μέσα από αυτόν η κυβέρνηση της αριστεράς θα προκύψει ισχυρότερη».

«Συμφωνούμε όλοι ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το λέει αυτό ως κουτοπονηριά ή για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Είμαστε αναγκασμένοι να αναστοχαστούμε, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία αλλά και για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και αποφασιστικότητα», σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Όπως είπε, «απαραίτητη προϋπόθεση για να πατήσει ισχυρά στα πόδια της η κυβέρνηση είναι το ίδιο το κόμμα, το οποίο δεν είναι βαρίδι, όπως λένε τα συστημικά μέσα», ενώ άφησε αιχμές για την εσωκομματική λειτουργία.

Ειδικότερα, τάχτηκε απέναντι σε ένα κόμμα που θα λειτουργεί με βάση επιτελεία και δημοσκοπήσεις και θα καλεί τα μέλη του μόνο για να δώσει εκλογικούς αγώνες και να στελεχώσει κυβερνητικές θέσεις. Αντιθέτως, εξήγησε ότι χρειάζεται ένα κόμμα «που θα συνδέεται με την κοινωνία και θα ακούει την κριτική της».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here