Ρουβίκωνας: Ο Μπακογιάννης έκλεψε το σύνθημά μας

Για αντιγραφή του συνθήματος του «Ρουβίκωνα» κατηγορεί τον Κώστα Μπακογιάννη με ανάρτηση που έκανε στο facebook, το μέλος του Σπύρος Δαπέργολας.

Σύμφωνα με το μέλος του «Ρουβίκωνα», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επέλεξε σαν κεντρικό του σλόγκαν του προεκλογικού του αγώνα, ένα σύνθημα που υπάρχει στα τρικάκια της αναρχικής ομάδας εδώ και πολύ καιρό.

Το σύνθημα λοιπόν «Για να φέρουμε τα πάνω κάτω» που χρησιμοποιεί ο Κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με το μέλος του «Ρουβίκωνα» χρησιμοποιήθηκε πρώτα από την συγκεκριμένη ομάδα.

Γράφει, λοιπόν ο Σ. Δαπέργολας στην ανάρτησή του: «Οτι το αναρχικό κίνημα είναι το μόνο που έχει την ζωντάνια να δημιουργεί καινούρια συνθήματα είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Να θυμίσω μόνο το «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» που πρωτοφωνάξαμε εμείς και μετά χρόνια υιοθέτησε όλη η αριστερά με πιο φανατικό το ΚΚΕ.

Αλλά ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα αντέγραφε σύνθημα του Ρουβίκωνα με ξεπερνάει. Bitter Victory θα το έλεγε κανείς αλλά δεν πειράζει, ρε δεξιοί, χάρισμά σας, είμαστε large γιατί εμείς μπορούμε να βγάζουμε νέα συνθήματα. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι ότι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι επικοινωνίας του νέου πουλέν του καθεστώτος, του Κώστα Μπακογιάννη αποδείχνονται copycats των αναρχικών…»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here