Ρούπα-Μαζιώτης αρνούνται υποχρεωτική σίτιση

Με ανακοίνωση τους οι απεργοί πείνας Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτη αρνούνται την εκ νέου μεταφορά τους σε νοσοκομείο και την υποχρεωτική σίτισή τους, όπως διέταξε ο εισαγγελέας. Δηλώνουν ότι συνεχίζουν την απεργία πείνας. «Δεν θα δεχτούμε ορό και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο στο βασανισμό μας» ναφέρουν χαρακτηριστικά.
Η ανακοίνωσή τους

Το Σάββατο 3/12 επειδή είχε παραβιαστεί η συμφωνία για αβίαστη επικοινωνία με το παιδί μας, υπογράψαμε να φύγουμε από το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Xθές 4/12 ο υπεύθυνος εισαγγελέας των φυλακών Σαββαΐδης, μας διαμήνυσε μέσω υπαλλήλου ότι έχει δώσει εντολή για μεταφορά μας στο νοσοκομείο των φυλακών για ακούσια νοσηλεία. Εμείς αρνηθήκαμε και μόνο εάν υπέγραφε ο ίδιος ότι θα έχουμε επικοινωνία με το παιδί μας, θα συναινούσαμε στη μεταφορά μας.
Σήμερα 5/12 ο εισαγγελέας Σαββαΐδης διέταξε τη βίαιη μεταφορά μας για ακούσια νοσηλεία με υποχρεωτική σίτιση στο Γ. Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι υπεύθυνοι γι΄αυτή την εξέλιξη τόσο αυτοί που θα την εκτελέσουν εντός της φυλακής, όσο και οι γιατροί του νοσοκομείου που θα το αποδεχθούν, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με το ιατρικό τους λειτούργημα, διότι πρόκειται όχι μόνο για βίαιη μεταφορά στο νοσοκομείο αλλά η ακούσια νοσηλεία και η υποχρεωτική σίτιση διεθνώς είναι βασανιστήριο. Είναι προφανές ότι σκοπεύουν να εφαρμόσουν κάθε φασιστική μέθοδο πάνω μας για πρώτη φορά και να μας οδηγήσουν στα άκρα.
Αυτό που έκαναν στο παιδί μας όταν διέταξε η Εισαγγελέας Ανηλίκων ΝΙΚΟΛΟΥ, κατ΄εντολή της κυβέρνησης Συριζα- ΑΝΕΛ τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο του Νοσοκομείου Παίδων, την ακούσια δηλαδή νοσηλεία τουθέλουν να το εφαρμόσουν τώρα πάνω μας. Είναι έτοιμοι ακόμη μια φορά να ξεσκίσουν τους νόμους τους προκειμένου να μας πολεμήσουν και το εκτελεστικόόργανο αυτή τη φορά είναι ο εισαγγελέας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε την απεργία πείνας μέχρι το τέλος.
Δεν θα δεχτούμε ορό και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο στο βασανισμό μας.

Πόλα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης
Μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here