Ρωσία: Κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους – 21 οι νεκροί από το δεκαώροφο

Είκοσι ένας  άνθρωποι -μεταξύ των οποίων δύο παιδιά- έχουν ανασυρθεί νεκροί  από τα ερείπια της πολυώροφης πολυκατοικίας μεγάλο τμήμα της οποιας κατέρρευσε στην πόλη  Μαγκνιτογκόρσκ, στα νοτια Ουράλια, τη Δευτέρα, έπειτα από έκρηξη οφειλομένη σε διαρροή υγραερίου

Εξακολουθούν να αγνοουνται 20 άτομα, μεταξυ των οποίων και πέντε παιδιά.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνές τους για τριτη ημέρα στα ερείπια του κτιρίου, ενώ οι προσπάθειές τους εμποδίζονται από τον κίνδυνο επιπλέον καταρρεύσεων.

В ночь на 31 декабря 2018 года в Магнитогорске прогремел взрыв в жилом доме

Το κτήριο ειχε  οικοδομηθεί το 1973 και συνεδόταν με άλλες πολυκατοικιες, σε ένα είδος συγκροτήματος τρόπον τινά. Στο δεκαώροφο κτίσμα διέμεναν 100 άνθρωποι που δεν βρίσκονταν ευτυχώς όλοι στα σπιτια τους το βραδυ που σημειώθηκε η έκρηξη. Κάποιοι  έτρεξαν και βγήκαν απο άλλες εξόδος του κτιρίου ή τραυματιστηκαν και βρισκονται στο νοσοκομείο. Εχουν διασωθεί 14 τραυματιες (ανάμεσά τους και δυο παιδιά), βρέθηκαν νεκροι 21 μέχρι στιγμής  και εξακολουθούν να αγνοουνται 20

Εν τω μεταξυ χτες, 35 ωρες μετά την έκρηξη,  βρέθηκε ένα βρέφος  μέσα στην παγωνιά των ερειπιων. Καταβάλλονται προσπάθειες να διασωθεί, όμως οι πληροφορίες απο το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι κρισιμη.

Жизнь младенца, спасенного из-под завалов в Магнитогорске, оказалась вне опасности

Προκειται για αγοράκι  10 μηνων, η μητέρα του οποίου ειναι νοσοκομα και είναι ζωντανή και βρίσκεται  υπο ψυχολογικη παρακολούθηση.  Οι γιατροι απεκατέστησαν την κυκλοφορία στα άκρα και τα νεφρά του βρέφους  άρχισαν να λειτουργουν απο σήμερα. Επισης ο εγκέφαλος δεν φαίνεται να έχει υποστεί βλάβες, ομως σίγουρα η κατάστασή του κρινεται «κρισιμη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here