Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ: Ευτυχώς δεν είναι έξυπνος

Με κάθε ευκαιρία ο Ρόμπερτ ντε Νίρο εκφράζει την δυσαρέσκεια και την βαθιά του αντιπάθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αρκετούς μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τραμπ, ο Ντε Νίρο με νέες δηλώσεις του τον χαρακτήρισε «ξεδιάντροπο ρατσιστή» ενώ πρόσθεσε πως ευτυχώς δεν είναι νοήμων γιατί διαφορετικά θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνος.  

«Είναι απροκάλυπτα ρατσιστής» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι το μόνο θετικό στην περίπτωση του Αμερικανού προέδρου είναι η χαμηλή ευφυία του. «Εάν ήταν έξυπνος θα ήταν ακόμα περισσότερο επικίνδυνος. Όχι πως δεν είναι έτσι κι αλλιώς. Είναι ένας φρικτός άνθρωπος και δεν έχει την προνοητικότητα να το κρύψει, κάτι που είναι θετικό επειδή αυτό θα οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή του», είπε χαρακτηριστικά ο 74χρονος διάσημος ηθοποιός.

Ο Ντε Νίρο κάλεσε επίσης και άλλους καλλιτέχνες να μιλήσουν εναντίον του Προέδρου στα βραβεία Emmy που γίνονται τον επόμενο μήνα. «Σε αυτό το σημείο, βρισκόμαστε σε κρίση σε αυτήν τη χώρα με αυτόν τον ανόητο, ο οποίος δεν θα έπρεπε ποτέ να βρεθεί στη θέση που βρίσκεται», πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Deadline.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here