Ρήγας: Να ξεκαθαρίσει το Κίνημα Αλλαγής αν ανήκει στον προοδευτικό χώρο

Να πάρει σαφή θέση το ΚΙΝ.ΑΛΛ ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ν.Δ. αν θεωρεί ότι ανήκει στον προοδευτικό χώρο ξεκαθάρισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «δεν μπορούν αυτοί που προσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο να μην παίρνουν θέση».

Στο επόμενο εικοσαήμερο θα έχουμε τέτοιου είδους συζήτηση για το αναπτυξιακό πλάνο και το σχέδιο της μεταμνημονιακής εποχής με επίκεντρο στα εργασιακά και τη στήριξη του κοινωνικού κράτους εξήγησε ο κ. Ρήγας.

Για το σπάσιμο της Β’ Αθήνας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι «ωριμη η μεταρρύθμιση στη Β’ Αθήνας και δημιουργεί άλλου είδους σχέση των πολιτών με τους εκπροσώπους τους. Η Ν.Δ. δεν μπορεί να συζητάει αυτό, ζητώντας κάτι άλλο είναι παιδαριώδες. Η ψήφος των ομογενών είναι μια άλλη συζήτηση ενώ έχει και αρκετές τεχνικές δυσκολίες. Η στρατηγική της Ν.Δ. ετεροκαθορίζεται σε όλα.

«Οι ΗΠΑ άναψαν το πράσινο φως για το έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη. Επιβάλλεται η απερίφραστη καταδίκη του από τη διεθνή κοινότητα. Είναι έγκλημα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here