Ρήγας: Επιμένει σε παρέμβαση εισαγγελέα για Χαραλαμπόπουλο

«Ο κ.Χαραλαμπόπουλος με νέο κείμενο αποφεύγει να μιλήσει γιατί ζήτησα την παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγραψε. Να του εξηγήσω. Απειλεί και ίσως προτρέπει με εκτέλεση τον πρωθυπουργό της χώρας» αναφέρει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου με αφορμή το άρθρο του στο in.gr

Λίγο νωρίτερα είχε ράψει στο facebook:

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος με δεύτερο κείμενο απολογία για δήθεν περιορισμού της άποψης αποφεύγει να μιλήσει γιατί ζήτησα την παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγραψε. Να του εξηγήσω λοιπόν .
Απειλεί ενδεχομένως και να προτρέπει με εκτέλεση τον εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες πρωθυπουργό της χώρας. Η άποψη όταν εμπεριέχει απειλές για εκτέλεση στις δημοκρατίες είναι αξιόποινο αδίκημα.
Επιμένω λοιπόν σε παρέμβαση των εισαγγελικών λειτουργών για διερεύνηση τέλεσης ποινικών αδικημάτων.

Σε κείμενο του χθες ο κ. Χαραλαμπόπουλος συνέκρινε ευθέως τον πρωθυπουργό με τον Τσαουσέσκου, λέγοντας ότι στο τέλος εκείνον τον εκτέλεσαν!

Με νέο κείμενό του, υπστηριίζει ότι εννούσε ότι το κθερνόν κόμμα θυμίζει επικοινωνιακά τον Τσαουσέσκου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η ανάρτηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου ήρθε να επιβεβαιώσει ότι αφενός στο κυβερνών κόμμα δεν τα πάνε καλά με την ανάγνωση, αφετέρου ότι δεν πολυσυμπαθούν την ελευθερία του Τύπου. Αρχίζουν να μοιάζουνε με τη Σεκιουριτάτε του Τσαουσέσκου».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here