Ρεσιτάλ χυδαιότητας και ψεύδους από Μητστάκη στη Βουλή: Ο Τσίπρας μάς έβαλε στα μνημόνια!

 

Την προφιλή τακτική του, αυτή της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, επέλεξε και πάλι ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης. Ετσι, όταν βρέθηκε κολλημένος στο τοίχο μετά τη σκληρή κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάλγητη υβερνητική πολιτική στο θέμα της ακρίβειας. αποφάσισε προχώρησε σε μια εξόχως χυδαία και ψευδή δήλωση, η οποία έλαβε την αποδοκιμασία των βουλευτών.

«Μου θυμίζετε την γνωστή ιστορία με τον πυρομανή, ο οποίος φωνάζει την πυροσβεστική», δήλωσε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και την έξοδο από τα μνημόνια το 2018, προσθέτοντας ανερυθρίαστα ότι «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας για 4 χρόνια».

Ο ίδιος μάλιστα, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το σύνολο σχεδόν των βουλευτών έφτασε στο σημείο να μιλήσει για ένα «τρίτο αχρείαστο μνημόνιο». Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι ότι εάν το μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ήταν το τρίτο, ποιος υπέγραψε τα προηγούμενα δύο;

Νάσος Ηλιόπουλος: Όσο ζορίζεται τόσο θα τα χάνει

«Μόλις ο κ. Μητσοτάκης άκουσε από τον κ. Τσίπρα ότι ως αυριανός πρωθυπουργός έχει ευθύνη να υπερασπιστεί και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα, την εκποίηση της ΔΕΗ και τη σκανδαλώδη υπερκοστολόγηση εξοπλιστικών προγραμμάτων, μάλλον έχασε τη ψυχραιμία του και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Αμέσως μετά ο ίδιος άνθρωπος είχε και το θράσος να τον αποκαλέσει ψεύτη. Όσο ζορίζεται τόσο θα τα χάνει» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here