Ραντεβού με τους δολοφόνους του είχε ο δικηγόρος Μιχ. Ζαφειρόπουλος-Δεν εμπλέκεται η αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ

Οι δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχ. Ζαφειρόπουλου, δεν μπήκαν απρόσκλητοι στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού 154. Οπως προκύπτει από τη μαρτυρία του συνεργάτη του, είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του για υπόθεσή τους. Ούτε μπήκαν με κουκούλες αλλά σαν κύριοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεργάτης του δικηγόρου, που βρισκόταν στο γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε ότι είχε ραντεβού με δύο πελάτες, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 19.00 και χτύπησαν το κουδούνι της εισόδου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε και ανέβηκαν στο γραφείο του, όπου και οι τέσσερις κάθισαν στην αίθουσα συσκέψεων.

Οι πελάτες ήταν μάλλον αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά δεν φορούσαν κουκούλες. Όταν κάθισαν ο ένας από τους επισκέπτες ζήτησε από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους, κι εκείνος πήγε στο διπλανό γραφείο.

Εν συνεχεία ακούστηκε πυροβολισμός και όταν ο συνεργάτης του έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε τον δικηγόρο Μ.Ζαφειρόπουλο να έχει γύρει νεκρός πάνω στο τραπέζι συσκέψεων, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Ο συνεργάτης του θύματος, σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και πιθανόν να διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Στην υπόθεση δεν εμπλέκεται η αντιτρομοκρατική. Θα ελεχθεί το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου καθώς και σημειωματάριά του για να διαπιστωθεί με ποιους είχε ραντεβού.

Η αστυνομία συλλέγει στοιχεία και υλικό κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες και τη πορεία διαφυγής τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here