«Ραντεβού στα γουναράδικα» δίνει η Ραχήλ Μακρή

ΦΩΤΟ:ΙΝΤΙΜΕ

«Ραντεβού στα γουναράδικα» δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με δύο αναρτήσεις της στο  Facebook σχετικά με την απουσία της από την κρίσιμη ψηφοφορία  για  την παροχή εξουσιοδότησης στην κυβέρνηση προκειμένου να διαπραγματευτεί  με τους δανειστές.

Δηλώνει ότι τιμά τον όρκο που έδωσε στους πολίτες και την πατρίδα, τονίζει ότι  «μέτρα λιτότητας από μένα ως βουλευτή δεν θα περάσουν» και κάνει λόγο  για ροζ και γαλάζια μονταζιέρα.

Το πρώτο μήνυμα της  κ. Μακρή έχει ως εξής:

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της ελληνικής πρότασης ο ελληνικός λαός έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου. Η λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια κυβέρνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτής της Χώρας. Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη».

Επανήλθε με δεύτερο μήνυμα:

«Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της ροζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο πρόσωπο μου ταυτίζοντας με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα. Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια. Ραντεβού στα γουναράδικα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here