Ραγκούσης: «Υπερήφανοι» Χρυσοχοΐδης-Μητσοτάκης για τους επίορκους ειδικούς φρουρούς

«Γι’  αυτούς τους επίορκους Ειδικούς Φρουρούς-που προσέλαβαν μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης, εκτός ΑΣΕΠ κι εκτός Πανελληνίων- είναι που έχουν δηλώσει υπερήφανοι οι Χρυσοχοΐδης, Μητσοτάκης, οι αρχιτέκτονες της αστυνομοκρατούμενης 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας». Με σχόλιο-κόλαφο κατά του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού αναφέρεται στα νέα δεδομένα της υπόθεσης που προκάλεσε ανατριχίλα στο πανελλήνιο ο Γιάννης Ραγούσης.

Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook, σχολιάζοντας την είδηση της εμπλοκής ειδικού φρουρού στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού σταθμάρχη του μετρό από τους δύο ανηλίκους:

«Xειροπέδες και σε Ειδικό Φρουρό για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη».

«Γι αυτούς τους επίορκους Ειδικούς Φρουρούς-που προσέλαβαν μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης, εκτός ΑΣΕΠ κι εκτός Πανελληνίων- είναι που έχουν δηλώσει υπερήφανοι οι Χρυσοχοΐδης, Μητσοτάκης, οι αρχιτέκτονες της αστυνομοκρατούμενης 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Οι εμπνευστές της ιδέας ότι για κάθε πρόβλημα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, η λύση είναι μια ακόμη (ρουσφετολογική) πρόσληψη αστυνομικού.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here