Ραγκούσης: Συμμαχία ΝΔ-ΚΙΝΑΛ που θα οδηγήσει σε κυβέρνηση Novartis

Ως το πιο «απάνθρωπο σκάνδαλο που έχουμε ζήσει από τη μεταπολίτευση και μετά» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός και μέλος της Προοδευτικής Συμμαχίας Γιάννης Ραγκούσης το σκάνδαλο της Novartis, λέγοντας παράλληλα πως υπάρχει μια συμμαχία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ που θα οδηγήσει σε κυβέρνηση Novartis.

«Είναι το πιο απάνθρωπο σκάνδαλο που έχουμε ζήσει από τη μεταπολίτευση και μετά γιατί έχει να κάνει με φάρμακα ακριβά που αφορούν δύσκολες παθήσεις. Επίσης, επειδή έχει συντελεστεί στα χρόνια της χρεοκοπίας, στη διάρκεια των οποίων συνετρίβη το βιοτικό επίπεδο εκατομμυρίων Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο  News 24/7 και πρόσθεσε:

«Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη και της κυρίας Γεννηματά να μιλούν για σκευωρία, από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η δικαστική εξέλιξη, είναι ολέθρια για την ηθική υπόσταση των κομμάτων τους. Το γεγονός ότι ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου και συνεχίζεται η έρευνα για άλλα πολιτικά πρόσωπα, αυτό είναι ο απόλυτος ορισμός της ύπαρξης σκανδάλου. Υπονομεύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου, οδηγούν στο να γίνει η χώρα ένα τριτοκοσμικό καθεστώς. Έχουμε έρευνα ενός έτους και μία απόφαση από την Εισαγγελέα Διαφθοράς ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί. Είναι λυπηρό ότι η γραμμή Άδωνη Γεωργιάδη έχει επιβληθεί πλήρως στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ» κατέληξε.

Τόνισε δε ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν κομματικές σκοπιμότητες στην αντιμετώπιση του σκανδάλου Novartis. Και εκτίμησε ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση της κυρίας Γεννηματά με τη ΝΔ σε όλα τα μεγάλα θέματα (Πρέσπες, εκλογικό σύστημα, σκάνδαλα κοκ).

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here