Ραγκούσης: Η Γεννηματά πάει με τεχνάσματα να κάνει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη

Νέα επίθεση στη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝ.Αλ Φώφη Γεννηματά, την οποία εγκαλεί ότι κάνει ανειλικρινείς προτάσεις γιατί θέλει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. Αφορμή ήταν η πρόταση της κ. Γεννηματά για τρικομματική κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, την οποία χαρακτήρισε «τέχνασμα».

Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης είπε στο ραδιόφωνο του 24/7 : «Τέχνασμα ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε επί Βενιζέλου για να συμμετέχει το κόμμα στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ούτε η ΝΔ θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ» Όπως τονίζει ο ίδιος, η πρότασή της αυτή κρύβει ανειλικρίνεια.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αναρωτήθηκε «γιατί καταψήφισε η Γεννηματά την απλή αναλογική, ενισχύοντας τη ΝΔ ενώ δεν θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ;».

«Η Γεννηματά κάνει του κεφαλιού της. Δεν ακούει κανέναν. Συνεχίζει τον κατήφορο. Πάει να κάνει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη» είπε συνεχίζοντας το σφυροκόπημα στη Φώφη Γεννηματά, ενώ ταυτόχρονα είπε πως το ΚΙΝΑΛ πάει από το κακό στο χειρότερο, αναφερόμενος στα ποσοστά του κόμματος.

Όσο αναφορά τα σενάρια περί εκλογικής συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ραγκούσης είπε:

«Αυτά τα σενάρια έχουν τόση βάση, όσο και το ότι θα ήμουν υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα μετά τον ανασχηματισμό» ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπηρετήσει «δυνάμεις που θα συνεργαστούν με τη ΝΔ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here