Ραγκούσης: Ε, όχι λοιπόν κ. Μητσοτάκη. Κράτος στην Ελλάδα δεν είναι τα ΜΑΤ, είναι το Σύνταγμα και οι νόμοι

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, επικοινώνησε με την κάτοικο Κουκακίου που έγινε μάρτυρας ακραίων παραβιάσεων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ κατά την επιχείρηση εκκένωσης τριών καταλήψεων. Αμέσως μετά δήλωσε: «Ε, όχι λοιπόν κ. Μητσοτάκη. Κράτος στην Ελλάδα δεν είναι τα ΜΑΤ, είναι το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση: «Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Σπαρτιώτη – για όσα συνλεβησαν σήμερα στο σπί τι της με εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τα ΜΑΤ,  επιβεβαιώθηκε η χειρότερη εκδοχή κατάλυσης βασικών κι αναφαίρετων ανθρώπινων δικαιωμάτων καθώς και θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος. Ε, όχι λοιπόν κ. Μητσοτάκη. Κράτος στην Ελλάδα δεν είναι τα ΜΑΤ, είναι το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ ζήτησαν να εισέλθουν σε σπίτι που γειτονεύει με την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Μπροστά στο αυτονόητο αίτημα να επιδειχθεί αίτημα εισαγγελέα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ, δύο κατοίκους που ζήτησαν να τους επιδειχθεί άδεια εισαγγελέα για τους επιτρέψουν να εισέπθουν στο σπίτι τους. Σε μια φωτογραφία ο ένας εκ των συλληφθέντων φαίνεται να είναι δεμένος πεισθάγκωνα άλλο ύφασμα στο κεφάλι, περιστοιχισμένος από άνδρες της ΟΠΚΕ σε ταράτσα κτιρίου. Κανονικό Γκουαντάναμο!!!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here