«Τον σκότωσα γιατί μου είπε να του φτιάξω καφέ»…..

«Μου φερόταν σαν ήμουν υπηρέτης του. Με του που με είδε, μου είπε φτιάξε μου καφέ. Δεν άντεχα άλλο την συμπεριφορά του και τον σκότωσα».

Αυτό υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ο 30χρονος Αλβανός που εκτος του ότι κατηγορείται για τη δολοφονια του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μαχαίρωσε και σκότωσε προχτές τον συγκατηγορούμενό του για τον ιδιο φόνο, επίσης Αλβανό, Αλπέρ Μπάκο. Συγκεκριμένα μαζί με έναν 25χρονο Ελληνα και άλλα τέσσερα άτομα κατακακρεουργησαν τον Μπάκο με αυτοσχέδια μαχαιρια, μόλις πέντε μέτρα απο τους φυλακες!

Ομως παρότι η ιδιοσυγκρασία του δράστη είναι σαν του θύματός του (ο Μπάκο ειχε βγάλει καλάσνικοφ και είχε τραυματισει 10 άτομα σε μπαρ, επειδή νευριασε με μια γκαρσόνα), εντουτοις μάλλον δεν ερμηνεύει το φόνο.

Εικάζεται ότι
* ή ο Μπάκο ήξερε πράγματα που ο δολοφόνος δεν ήθελε να μαθευτουν
* ή ότι τον μισουσε για όσα ήδη είχε πει στην Αστυνομια σχετικά με το κυκλωμα
* ή ότι πιθανόν άλλοι να του έδωσαν την εντολή να τον σκοτώσει.

Υπενθυμιζεται οτι αύριο θα γινόταν η δίκη για το φόνο του άτυχου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Η υπόθεση αυτή είχε ξεκινήσει με τον Φλώρο της Energa που είχε κατηγορηθεί ότι προσέλαβε πληρωμένους δολοφόνους για να σκοτώσουν αντίδικο δικηγόρο -εκεινος έζησε τελικά, παρότι πυροβοληθηκε στο κεφάλι. Εν συνεχεία ο Φλώρος είπε ότι ποτέ δεν τους προσέλαβε. Οι Αλβανοί είπαν ότι τους προσέλαβε και ότι δεν τους πληρωνε επειδή ο δικηγόρος έζησε. Είπαν εν συνεχεία ότι τους είχε πλησιάσει ο Μπάκο και τους είχε πει να πιάσουν τον Ζαφειρόπουλο που ήταν δικηγορος του Φλωρου και να τον φοβερισουν για να πιέσει τον πελάτη του τον Φλωρο να τους δώσει 5 εκατομμύρια για να ανακαλεσουν τις αρχικές καταθέσεις τους. Με δυο λόγια, ζήτησαν 5 εκατομμύρια για να πουν ότι δεν τους είχε προσλάβει ο Φλωρος για το φόνο του άλλου δικηγόρου. Υποστηριξαν ότι κατά λάθος σκότωσαν τον Ζαφειρόουλο, απλώς ήθελαν να τον τρομαξουν για να πιέσει το Φλώρο να τους δώσει τα λεφτά.

Η δικη για το φόνο του Ζαφειρόουλου ήταν προγραμματισμένη για αύριο

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here