«Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να ήμουν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που εξακολουθεί να παραμένει βουλευτής των ΑΝΕΛ μέχρι να παραδώσει την έδρα του στον Πάνο Καμμένο, διευκολύνοντάς τον έτσι ώστε να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητες που διαθέτει προκειμένου να μην διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

«Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει στο News 24/7 ο Θ. Παπαχριστόπουλος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει κάνει καμιά διαπραγμάτευση και καμιά συμφωνία και ότι «θα βοηθήσει αυτή την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα από οποιαδήποτε θέση»

«Αν μου πει ο πρωθυπουργός να πάω σπίτι μου θα πάω, θα βοηθήσω από εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όπως λέει «το μόνο έγκλημα που έχει κάνει είναι ότι πήρε μία χρεοκοπημένη χώρα και την οδήγησε στην κανονικότητα».

«Και εχθρός μου να ήταν ο Αλέξης Τσίπρας θα τον είχα συμπαθήσει, πολύ περισσότερο που μόνο εχθρός μου δεν είναι» σημειώνει, ενώ υπογραμμίζει πως «εδώ και ένα χρόνο είμαι ξένο σώμα στους ΑΝΕΛ. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών με τόσα που άκουσα απομονώθηκα πλήρως». Ταυτόχρονα αποκαλύπτει πως όταν ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να είναι υποψήφιος βουλευτής ο ίδιος τον παρότρυνε να δει πρώτα το βιογραφικό του.

«Έφαγα ξύλο στη Νομική και ήμουν στο Πολυτεχνείο Πρόεδρε» του είπε, με τον Π. Καμμένο να του απαντά: «Εγώ σε θέλω για τρία πράγματα: Την αντιμετώπιση της διαφθοράς, τον πόλεμο με την μιντιακή διαπλοκή και για να βγούμε από το Μνημόνιο» -και έτσι έκλεισε η συμφωνία. «Όλοι ξέρουν ότι με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τέσσερα χρόνια τώρα έχω δεθεί με πραγματική φιλία» σημειώνει με νόημα.

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος επαναλαμβάνει επίσης ότι έως το τέλος της εβδομάδος θα παραδώσει την έδρα του στον Π. Καμμένο, όπως έχει προαναγγείλει πριν από έντεκα ακριβώς μήνες. «Θα πρωτοβουλίες ώστε ο κάθε βουλευτής να παραδίδει την έδρα του όταν διαφωνεί σε κομβικό θέμα» επισημαίνει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here