«Τελείωσε η ζωή μου» – Η τραγική μάνα του Άργους που το θετό παιδί της σκότωσε το άλλο

Ολη η Ελλάδα συγκλονίζεται όταν σκοτώνεται παιδί, κι όταν αυτοκτονει ο δράστης που ειναι αδελφός του θύματός του, θυμα ασθένειας κι αυτός, τοτε μένει σεμνά βουβή. Εμείς ομως πρέπει να γράψουμε τις ειδήσεις.

Σε ένα συγκλονιστικο βίντεο του akronaflia.gr  ακουσαμε τη σπαρακτικη κραυγή της μητέρας όταν οι νοσοκόμοι διαπιστώνουν αυτό που ως γιατρός είχε καταλαβει ήδη και εκεινη, ότι δηλαδή το κορίτσι είχε ξεψυχήσει:

«Με άφησε η ζωή μου, δεν θέλω πια τη ζωή, τελείωσε η ζωή μου», σπαράζει

Γιατρός αναισθησιολογος η ίδια, παντρεύτηκε πριν απο 11 χρόνια έναν μικροβιολόγο και απέκτησαν μια κόρη. Ο μικροβιολόγος ή εκείνη (μάλλον όμως ο μικροβιολόγος) είχε απο τον πρώτο του  γάμο έναν γιο. Ο γιος μεγάλωσε και άρχισε παρά τα προβλήματά του και τον ιδιαιτερα ταραγμένο ψυχισμο του να σπουδάζει ιατρική. Προφανώς, παρά τα προβλήματα του γιου, ο βιολογικός και θετός γονιός συναποφάσισαν να τον στηριξουν  χωρίς εγκλεισμους….

Σήμερα γυρω στις 2:30 το μεσημέρι  ο 26χρονος  άρχισε να διαπληκτίζεται με την μικρή αδελφή του και στο δρομο ακούστηκε η κραυγή του κοριτσιου «Βοήθεια!» αλλά και της μητέρας, που επισης καλούσε σε βοήθεια. Ακούγονταν επισης ακατάληπτα διαφορες έντονες φράσεις, πιθανόν επειδή η μάνα έτρομη  είδε το νεαρό οπλισμένο με καραμπίνα και τα έχασε και άρχισε να φωνάζει κι εκεινη. Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας ο νεαρός έβαλε φωτιά στο σπίτι, μια μεζονέτα πολυκατοικίας και  πυροβόλησε την αδελφή του/ Οταν έφτασε η πυροσβεστική εξακολουθησε να πυροβολεί και δεν μπορούσε να προσεγγίσει κανείς, ώσπου   κλείστηκε στο δώμα της μεζονέτας. Ενα λεπτό μετά αυτοκτόνησε. Οταν μπήκαν νοσηλευτές και πυροσβέστες στο σπίτι, το κοριτσάκι είχε εκπνεύσει.
Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ειναι ο διπλά άτυχος πατέρας

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here