«Συγγνώμη, είχα γίνει μάνα και πατέρας» το σημείωμα του παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός πατέρας που σκότωσε το παιδι του και αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι, είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε αναγκαστεί να γίνει και μάνα και πατέρας, και κατέληγε στη συγγνώμη…

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος φέρεται να είχε από έφηβος κάποια ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με το περιβάλλον του και ίσως σε αυτά οδήγησε ο πρόωρος χαμός του πατέρα του από κακοήθεια. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν όντως έτσι τα πράγματα, από αξιόπιστες πηγές.  Η σύζυγός του, μια Ρομά ηλικίας 21 ετών, υποστηρίζει ότι την ζήλευε και αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει επειδή εκείνος επέμεινε ότι τον απατούσε.

Τον τελευταίο καιρό δεν ζούσαν μαζί. Πριν από μια εβδομάδα η νεαρή είχε πάει στο σπίτι όπου ζούσε ο 27χρονος με το παιδί τους αλλά δεν βρήκε κανέναν και έφυγε.  Προχτές τσακώθηκε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της και εν συνεχεία πήγε να δει το παιδί της αλλά επειδή δεν άνοιγε κανείς την πόρτα ούτε απαντούσε το κινητό του 27χρονου, η νεαρή μπήκε από το μπαλκόνι του ισογείου διαμερίσματος και βρήκε  το παιδί της νεκρό στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένο στο πάτωμα, νεκρό τον σύζυγό της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here