«Ρόμπα» και στο BBC o Mητσοτάκης για Ικαρία: Δεύτερη φορά που δεν τηρεί τα μέτρα

Ενα ακόμα μέσο διεθνούς κύρους,  το BBC, ασχολείται με το παραστράτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας και το ταξίδι του στην Ικαρία.

Το BBC επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για πρώτη φορά που ο «φιλελεύθερος συντηρητικός Έλληνας πρωθυπουργός εμπλέκεται σε περιστατικό παραβίασης των περιοριστικών μέτρων» και θυμίζει την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα με τη σύζυγό του.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ικαρία και μικρότερα νησιά με σκοπό να επιβλέψει τον εμβολιασμό, σημειώνει το BBC.

Το δημοσίευμα επικαλείται βίντεο που έκανε το γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακούγεται το σχόλιο του χρήστη να αναρωτιέται «μπορούν όλοι αυτοί να χωρέσουν στο σπίτι του Στεφανάδη».

Το άρθρο συνοδεύει φωτογραφία με τους μικρούς μαθητές που έβγαζαν σελφι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα θυμίζει τη «συγγνώμη» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ποδηλατά στην Πάρνηθα, όπου ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει ότι «είχε απογοητευθεί που μια τόσο ξέγνοιαστη ιδιωτική του στιγμή αντιμετωπίστηκε με υπερβολή».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί τα δημοσίευματα από Guardian, New York Times, Politico, Euractiv καθώς και τα καυστικά σχόλια από τη Γερμανία.

Δημοσίευμα του BBC
(BBC.COM)
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here