«Προδότη» έγραψαν με μπογιές στο σπίτι του Μπουτάρη

Άγνωστοι (στον απόηχο προφανώς του Σκοπιανού ζητήματος) έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πόρτα του διαμερίσματος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ενώ έγραψαν στον εξωτερικό τοίχο της πολυκατοικίας τη λέξη «προδότης»

Οι δράστες μπήκαν από την είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβηκαν στον όροφο, όπου διαμένει ο Γιάννης Μπουτάρης κι έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πόρτα του διαμερίσματος.

Ο δήμαρχος είπε ότι θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και σε δηλώσεις του προς το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε τα εξής:

«Θεωρώ πως ήταν οργανωμένο σχέδιο γιατί οι δράστες ήξεραν τη διεύθυνση και την ακριβή κατοικία μου, αφού στα θυροτηλέφωνα της οικοδομής και στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομά μου. Αναστατώθηκε η οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά της γυναίκας μου, ηλικίας 7-14 ετών, που ήταν τα πρώτα που το είδαν φεύγοντας για το σχολείο».

«Λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων. Τακτικά δέχομαι υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν πτοήθηκα ούτε με τον ξυλοδαρμό, δεν θα πτοηθώ ούτε και τώρα», κατέληξε.

bou1

bou2

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here