«Ηξεις αφήξεις, μισόλογα και ναι μεν αλλά» από Πέτσα, επιβεβαιώνουν την έγγραφη συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας στο Βερολίνο, που αποκάλυψε ο πρωθυπουργός

Με μισόλογα, υπεκφυγές και επιχειρήματα στυλ στρίβειν δια του αρραβώνος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, επιχείρησε να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσν αφορά την ομολογία του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη,για έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία κατά την συνάντηση του Βερολίνου!

Επί της ουσίας ο Στέλιος Πέτσας λέει ένα «ναι μεν αλλά» αναφορικά με την έγγραφη συμφωνία, κουνώντας το δάχτυλο στον Αλέξη Τσίπρα και αποφεύγοντας να τοποθετηθεί ξεκάθαρα.

«Περιμέναμε από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Ο κ. Τσίπρας υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά σε όλους τους Έλληνες ότι το κοστούμι που επιβάλλει ο θεσμικός του ρόλος, του πέφτει μεγάλο. Για ακόμα μια φορά ψεύδεται ασύστολα.  Ο διπλωματικός του σύμβουλος είχε ενημερωθεί από τη διπλωματική σύμβουλο του Πρωθυπουργού για όλα τα τεκταινόμενα στην τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο. Όταν ο ίδιος συναντούσε μόνος του τον κ. Ερντογάν δεν θυμόμαστε να είχε ενημερώσει κανέναν στην αντιπολίτευση» ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here