«Εμείς τον θάψαμε στην αυλή μας-Πέθανε από χρήση ναρκωτικών»

H έρευνα του ιατροδικαστή Νικόλαος Κιφνίδης για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Μελενικλή, το πτώμα του οποίου βρέθηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού δύο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών, δεν βρήκε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, επιβεβαιώνοντας τα δύο αδέλφια, ηλικίας 37 και 40 χρόνων, που υποστήριξαν ότι ο άτυχος 37χρονος κατέληξε έπειτα από χρήση ναρκωτικών.

Αίσθηση προκαλέι ώστόσο ότι οι «φίλοι» του δεν δήλωσαν τον θάνατό του, αλλά εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, ώστε να οικειοποιηθούν τα 2.000 ευρώ που είχε πάνω του, για να κάνει επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και έπειτα τον έθαψαν σε έναν λάκκο βάθους μόλις 20 εκατοστών στην αυλή τους και συνέχισαν ατάραχοι την καθημερινότητά τους!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 37χρονου Βασίλη προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα και δεν εντοπίστηκε κάποια κάκωση, παρά μόνο έντονη οσμή αλκοόλ από το στομάχι.

«Δεν φέρει ούτε γρατσουνιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης, συμπληρώνοντας ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε μια σύριγγα που μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στις 3 Απριλίου ο Βασίλης Μελενικλής ξεκίνησε από το σπίτι της γιαγιάς του στην Προσοτσάνη Δράμας για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Για άγνωστο λόγο κατέληξε στο σπίτι των φίλων του, οι οποίοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά. Αυτή η απόφασή του αποδείχθηκε μοιραία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here