«Εκανα το ακατόρθωτο. Εσωσα την κουνιάδα μου, το νεογέννητό της και τον μικρό μου γιο»

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος του ΙΑΣΩ, Γιάννης Καλογήρου, με ανάρτησή του στο facebook περιγράφει πώς έσωσε από τον κλοιό της φωτιάς στο Μάτι τον μικρό του γιο, την κουνιάδα του και το νεογέννητο μωρό της, παρά τις προειδοποιήσεις της πυροσβεστικής να μην πλησιάσει το ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

«Οταν ο γιος μου, μου έλεγε στο κινητό, 7 ετών, πνίγομαι μπαμπά, είπα τέλος τι κι αν καώ αν πεθάνει ο γιος, η ζωή δεν θα έχει κανένα νόημα…βλακεία ΝΑΙ αλλά τα κατάφερα»,γράφει.

Διαβάστε:

Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο απεγκλωβισα από το Μάτι και το ξενοδοχείο Cabo Verde την κουνιάδα μου το νεογέννητό της και τον μικρό μου γιο! Όταν η πυροσβεστική μου είπε μην πάτε θα καείτε τους έγραψα και πήγα μέσα από τις φωτιές…σπίτια καίγονταν παντού αμάξια αριστερά δεξιά όλα καμμένα αλλά όταν ο γιος μου μου έλεγε στο κινητό 7 ετών πνίγομαι μπαμπά είπα τέλος τι κι αν καώ αν πεθάνει ο γιος η ζωή δεν θα έχει κανένα νόημα…βλακεία ΝΑΙ αλλά τα κατάφερα.

Καιγόταν όλη η περιοχή το ξενοδοχείο απ έξω, δεν υπήρχε ρεύμα και εξαερισμός ….μπήκα μέσα στην κάπνα τους βρήκα σε άθλια κατάσταση τους έβαλα στο αμάξι …. πάλι μέσα από τις φωτιές, ευτυχώς τα λάστιχα δεν πήραν φωτιά και σωθήκαμε!Φυσικά η πυροσβεστική ανύπαρκτη…. αλλά το ηθικό δίδαγμα όταν σας λένε OΧΙ μην μασάτε…με πολύ αγάπη ένας ευτυχισμένος μπαμπάς!

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here