«Έφευγα κι έβλεπα τη μητέρα μου να καίγεται. Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο»

Ο Θανάσης Μωραϊτης, ζει σχεδόν 50 χρόνια μόνιμα στο Μάτι. Η 90χρονη μητέρα του, κάηκε στη πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας.  Χθες, πήγε να δώσει DNA για να γίνει η ταυτοποίηση και αποκαλύπτει το τρομακτικό δίλημμα στο οποίο βρέθηκε.

«Όλα έγιναν σε ένα λεπτό, δεν είχα κανένα περιθώριο επιλογής. Η μητέρα μου ήταν ανήμπορη να μετακινηθεί, ήταν 90 χρονών» είπε ο κ. Μωραΐτης, λέει και συνεχίζει: «άφησα τη μητέρα μου να καεί»…

Την συγκλονιστική του ιστορία μετέφερε και η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου.

«Πριν από λίγο ήρθε ένας άνθρωπος, ο οποίος είδε τη μητέρα του να καίγεται μπροστά στα μάτια του -90 χρονών η μητέρα του. Ο άνθρωπος αυτός είχε πάει διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, τον 19χρονο γιο του και την 90χρονη μητέρα του. Κατάλαβαν πολύ αργά τη φωτιά.
Όταν την αντιλήφθηκαν η φωτιά ήταν στην ουσία δίπλα τους. Προσπάθησε ο άνθρωπος να τους βάλει όλους μαζί στο αυτοκίνητο να φύγουν, η φωτιά τους είχε κυκλώσει…

Προσπάθησε να βγάλει τη μητέρα του έξω από το αυτοκίνητο, ο ίδιος κάηκε, έχει εγκαύματα.  Είδε όμωςότι δεν μπορούσε να τα καταφέρει, η μητέρα του δεν μπορούσε να περπατήσει, δεν μπορούσε να τρέξει μαζί τους και όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here