«Έχασα το 13χρονο παιδί μου από απλή σκωληκοειδίτιδα»

Πατέρας 13χρονης μαθήτριας υπέβαλε μηνυσεις για το θάνατό της, καθώς θεωρει ότι δύο νοσοκομεια δεν μπορεσαν να την σώσουν απο τις επιπλοκες της σκωληκοειδίτιδας.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι παρουσίασε οξυτατο πόνο στην κοιλιά τη νυχτα της Παρασκευής

Οι γονεις το πήγαν στο νοσοκομειο της Λαμιας τα χαράματα. Εκει οι γιατροι συνέστησαν να διακομισθεί σε μεγαλυτερο νοσοκομειο και το κοριτσάκι διακομισθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λαρισας, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Τα ξημερωματα του Σαββάτου υπέκυψε.

Αρχικα ακουστηκε ότι παρυσίασε αλλεργικη αντιδραση σε αντιβιωση, ομως αυτό δεν έχει επιβαβαιωθει -και η αλλεργικη αντιδραση εξάλλου δεν προκαλει οξυ πόνο στην κοιλιά καθώς έχει διαφορετική συμπτωματολογία. Πιθανότερο εθωρείται να υπήρξε ρήξη της σκωληκοειδίτιδας και το παδι να παρουσίασε περιτονιτιδα. Ισως για να αντιμετωπισθεί η περιτονίτιδα μετά το χειρουργείο, χορηγήθηκε ισχυρή αντιβιωση η οποία προκαλεσε το μοιραιο αλλεργικό σοκ.

Εντουτοις φως στην υποθεση θα ριξει μόνον η ιατροδικαστικη εξέταση πλέον.

Ο πατέρας λέει μονον το αυτονόητο:

«Εγω ξέρω ότι το παιδί μου πήγε σε δυο μεγάλα νοσοκομεία και κανένα απο τα δυο δεν το έσωσε. Το κορίτσι μου δεν γυρίζει πίσω, αλλά οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here