«Διεθνής Αναγνώριση-Όχι Αλλες Προσφυγιές»: Οι ρίζες δεν κόβονται ποτέ

Ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανατολικής Αττικής και οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις Αχαρνές διοργανώνουν την Τετάρτη 19.05.2021 και ώρα 20:30 διαδικτυακή εκδήλωση με τη συμμετοχή των Ιστορικών
κ.Βλάση Αγτζίδη και κ. Θεοδόση Κυριακίδη. Συντονίζει ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας.
Θυμόμαστε, περιγράφουμε και αναλύουμε τον ξεριζωμό από τις πατρογονικές εστίες και την τραγική απώλεια που στιγμάτισε ένα ολόκληρο Έθνος. 353.000 αθώα θύματα της θηριωδίας που πραγματοποίησε ο τουρκικός εθνικισμός, Νεότουρκων και Κεμαλικών.
Η 19η Μαΐου δεν αφορά μόνο στο παρελθόν, αφορά κυρίως στο παρόν και το μέλλον, γιατί το βάρος της δικαίωσης των θυμάτων αποτελεί την ύψιστη ευθύνη μας, αλλά και το ιστορικό καθήκον. Ευθύνη όλων των Ελλήνων.
Στο δρόμο των Ελλήνων του Πόντου που παρά τη βαρβαρότητα που βίωσαν, κατάφεραν να ξαναστήσουν τις μνήμες, τα ήθη και τα έθιμα του ιστορικού Πόντου, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, συνεχίζουμε.
Στον ενιαίο αγώνα του Ποντιακού Ελληνισμού που συντονισμένα και με κάθε θεμιτό μέσο διεκδικεί τη διεθνή αναγνώριση είμαστε παρόντες.
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανατολικής Αττικής
Ο.Μ. Θρακομακεδόνων – Ολυμπιακού Χωριού
Ο.Μ. Κάτω Αχαρνών
Ο.Μ. Κέντρου Αχαρνών
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here