«Δεν τον είχε απειλήσει κανείς» λένε οι συγγενείς και φιλοι του 57χρονου φαρμακοποιού που εκτελέσθηκε στο Ψυχικό

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν στους αστυνομικούς η οικογένεια και οι συνεργάτες του 57χρονου φαρμακοποιού, το θύμα της δολοφονίας δεν είχε δεχτεί απειλές ούτε  είχε εκμυστηρευτεί κάτι ανησυχητικό.

Εντούτοις όλα δείχνουν πως πίσω απο την εκτέλεση κρύβονται προσωπικές διαφορές που όμως δεν μπορούν ακόμη να προσδιορίσουν. Δείχνουν επίσης «επαγγελματικό» χτύπημα.

Η επίθεση στον 57χρονο έγινε στις 09:35 χτες το πρωι και οι δράστες ηξεραν πολύ καλά τη ρουτίνα και τις κινήσεις του. Είχαν παρκάρει 20 μέτρα πιο πέρα το κόκκινο Wolksvagen τους (προφανώς κλεμμένο, αλλά δεν έχει βρεθεί ακομα) και περίμεναν. Μόλις ο φαρμακοποιός άνοιξε την γκαραζόπορτα του υπογείου πάρκινγκ και το μαύρο Mercedes του βγήκε στο δρόμο, τον πλησίασε με ένα καπελάκι τζόκεϊ ο ένας από τους δυο άντρες που του είχαν στήσει καρτέρι και κάτι τον ρώτησε, οπότε το θύμα άνοιξε το παράθυρο -ίσως και να είχε ανοίξει το παράθυρο για άλλους λόγους μια που  δεν είναι βέβαιο ότι διημείφθη διάλογος. Αμέσως μετά έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί -το θύμα είχε τρεις σφαίρες στο σώμα. Ενώ ο φαρμακοποιός σύρθηκε ένα μέτρο για να βγει απο το ΙΧ, ο δράστης έτρεξε και χώθηκε στο Wolksvagen που έφυγε αμέσως, ενώ η κόρη του θύματος από τον 4ο όροφο που είναι το σπίτι τους ή απο τον πρώτο όροφο στον οποίο στεγάζεται το ιατρείο της παθολόγου γιατρού μητέρας, άρχισε να φωνάζει

«Ο μπαμπάς! Ο μπαμπάς!»

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here