«Αφήστε με να φύγω! Θα σας βρει ο πατέρας μου!» οι τελευταίες λέξεις της φοιτήτριας

Τα παιδιά μεγαλώνουν, μα για το γονιό, είναι πάντα τα μωρά τους. Και τα παιδιά, στην πιο αδύναμη στιγμή τους, όσο κι αν μεγαλώνουν,  βλέπουν το γονιο σαν Θεό, πανισχυρο, ικανό να τα προστατέψει ή να τα σώσει από όλα….

Η άτυχη μολις 21 ετών κοπέλα  βγήκε  ερωτικο ραντεβού θεωρώντας ότι θα συναναστραφεί με  ανθρώπους και όχι με κτήνη. Οταν καταλαβε με τι ειχε να κάνει, προσπάθησε να πείσει τους δυο νεαρούς να σταματήσουν.

Στην αρχή τους είπε οτι θα πάει στην Αστυνομια, μετά τους παρακάλεσε να την πάνε στο νοσοκομείο και στο τέλος τους απείλησε με ό,τι ένιωθε ισχυρότερο, την εκδικηση του πατέρα….

Η  κοπέλα προσπάθησε ως  την ύστατη στιγμή να τους αλλάξει γνώμη, λέγοντάς τους ότι εάν το μάθει ο πατέρας της, θα ψάξει να τους βρει. «Θα σας βρει ο πατέρας μου αφήστε με να φύγω» ήταν τα τελευταία της λόγια

Η ΖΩΩΔΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Ο 19χρονος υποστηριζει ότι η κοπέλα του είχε ζητήσει να βγουν ραντεβου για «τρίο».

Το πιθανότερο είναι ότι με αυτό που υποστηρίζει στην κατάθεσή του, θέλει να αμαυρώσει την μνήμη της για να ελαφρύνει κατά τη γνώμη του την θεση του.

Ομως ξεχνά κι αυτός και ο συνεργός του ότι δεν διώκονται για απαγωγή. Εστω οτι η κοπέλα στην αρχή βγήκε ραντεβου με τη θέλησή της. Οταν της ζήτησαν κάτι που δεν ήθελε, όμως, τότε την εξανάγκασαν. Και όταν εκείνη πάλεψε, την χτύπησαν με γροθιές, προσπάθησαν να την πνίξουν, και επειδή δεν είχαν αρκετά μουσκουλα και ήταν  άνανδροι, την χτύπησαν στο κεφάλι και με το ηλεκτρικό σίδερο. Τζάμπα τα γυμναστηρια που πηγαινανε για «μπράτσα», τζάμπα μάγκες, τζάμπα άντρες

Κρίμα το κορίτσι και κρίμα τον πατέρα που δεν μπορεσε να το προστατέψει, νομιζοντας ότι η μικρή του τα έβγαζε πέρα και ωρίμαζε  όμορφα σπουδαζοντας σε ένα τρανό νησί και όχι στο παγερό Διδυμοτειχο, οτι διασκέδαζε, οτι περνούσε καλά. Κι αν αληθεύει κιόλας ότι πέρσι την ιδια εποχή το είχαν βιάσει 3 άνδρες αυτο το κορίτσι στον Αρχάγγελο της Ροδου κι εκείνη δεν το είπε εκεί που έπρεπε, τότε αυτοί οι γονείς δεν ξέρει κανείς πώς θα το αντέξουν, το γεγονός ότι ζούσαν με την εντύπωση ότι η κόρη τους περνούσε τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής της, τα ανέμελα φοιτητικά, κι εκείνη με λαβωμένη ψυχή να κόβει τα μαλλιά μετά τον ομαδικο βιασμό, να κλείνεται στον εαυτό της, να σωπαίνει για εκείνο και μετα να σωπαινει για όλα. «Θα σας βρει ο μπαμπάς μου», είπε, παιδί μέχρι τελους ….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here