«Άδειασμα της UEFA στον κ. Μητσοτάκη-Φάρσα με το δήθεν μνημόνιο για το ποδόσφαιρο»

 

 

Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η επικοινωνιακή φάρσα της κυβέρνησης με τίτλο «Μνημόνιο για την ανάταξη του ελληνικού ποδοσφαίρου», που χαρακτηρίστηκε από άστοχους πολιτικούς χειρισμούς, σκιές, παροπλισμό του αρμόδιου υφυπουργού για τον αθλητισμό, και μια επαίσχυντη τροπολογία., αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της UEFA στην χώρα μας, την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό για το περίφημο μνημόνιο στο ποδόσφαιρο και το μεγαλοπρεπές άδειασμά του, στον κ. Μητσοτάκη, στον οποίον είπε απλά να μην ανακατεύεται!!!

Συνεχίζει ο κ. Μπουρνούς:

Τι έγινε λοιπόν σήμερα;

Το «μνημόνιο», μετά από την προφανή άρνηση των διεθνών ομοσπονδιών του ποδοσφαίρου, κατέληξε, τελικά, μια συνυποσχετική επιστολή «δήλωσης ενδιαφέροντος», που αποτελεί, ουσιαστικά, παράταση της τεχνικής βοήθειας που παρέχεται, ήδη από το 2016, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστολή αυτή, βέβαια, εμπλουτίστηκε με εντυπωσιακά στοιχεία «ευχολογίου» ώστε να «θεμελιώνεται» η ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα των ενεργειών της κυβέρνησης.

Η δήλωση, άλλωστε, του προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν ότι «εξακολουθεί να πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο θα λύσει τα προβλήματά του, αλλά χωρίς βοήθεια», είναι χαρακτηριστικό της «αποφασιστικότητας» που επέδειξε ο Πρωθυπουργός, της «συνεργασίας» που τελικά κατάφερε δια του κ. Γεραπετρίτη και της «εμπιστοσύνης» που απολαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση με όποιον συνομιλεί.

Άνθρακες ο θησαυρός.Φάρσα με το δήθεν μνημόνιο με την UEFA για το ποδόσφαιρο – Απλή παράταση της τεχνικής βοήθειας που υπάρχει ήδη από το 2016.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here