«Πυρά» Μπουρδούμη κατά Μενδώνη: Ψεύδεστε φρικτά, μέσα στα μούτρα μας

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης εκτόξευσε «βέλη» κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, με αφορμή τους ισχυρισμούς της για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημειώνει στις αναρτήσεις του στο instagram, απευθυνόμενος προς την υπουργό πως «ψεύδεται φρικτά» παραπέμποντας σε κείμενα του Κώστα Γεωργουσόπουλου από την περιόδο 2012-13, όταν ειχε απομακρύνει τον Λιγνάδη από τη θέση του διευθυντή λόγω ύπαρξης εις βάρος του καταγγελιών.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υπογραμμίζει ότι είτε υπήρξε συνειδητή συγκάληψη του Λιγνάδη, μετά την εντολή Μητσοτάκη για την τοποθέτησή του στο Εθνικό, είτε δεν γνώριζε την αποπομπή του από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, «οπότε υπήρξατε ανεπαρκέστατη Γ.Γ Πολιτισμού κυρία Μενδώνη», όπως τονίζει χαρακτηριστικά, καταλήγοντας ως εξής: «Απ’ όπου κι αν το πιάσεις, μιλάμε για μείζον πολιτικό σκάνδαλο».

Αναλυτικά:

«Ψεύδεστε κυρία Μενδώνη. Φρικτά όμως. Ψεύδεστε μες τα μούτρα μας και είναι ωραίο τώρα αυτό; Ισχυρίζεστε πως γνωρίσατε τον Λιγνάδη τρεις μέρες πριν σας πει ο Μητσοτάκης να τον βάλετε διευθυντή του Εθνικού. Όμως ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, με κείμενο στα ΝΕΑ γράφει πως την περίοδο 2012-13 που ήταν πρόεδρος του Δ.Σ, του Εθνικού και διευθυντής της δραματικής σχολής απομάκρυνε τον καθηγητή Λιγνάδη γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του.

Γράφει ο Γεωργουσόπουλος «Δεν ανανέωσα τη σύμβαση του (Λιγνάδη) γιατί από τότε ακούγονταν διάφορα για την συμπεριφορά του. Δεν ήταν η αρμόζουσα απέναντι στους σπουδαστές, κάτι που όπως πληροφορήθηκα είχε συμβεί και στην σχολή του Δελλή (Ίασμος) στην οποία επίσης δίδασκε»

Εσείς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (2012-2013) ήσασταν Γ.Γ. Πολιτισμού

Δύο τινά συμβαίνουν λοιπόν:

ή τα γνωρίζατε όλα αυτά και συνειδητά συγκαλύψατε τον Λιγνάδη όταν σας έβαλε ο Μητσοτάκης να τον διορίσετε στο Εθνικό ή δεν γνωρίζετε ότι τον απέπεμψε ο Γεωργουσόπουλος για ανάρμοστη συμπεριφορά, οπότε υπήρξατε ανεπαρκέστατη Γ.Γ.ή το ένα ή το άλο κ. Μενδώνη. Τρίτο δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχει: Αν τα γνώριζε όλα και ο πρωθυπουργός και παρα ταύτα τον έβαλε διευθυντή και καθηγητή των παιδιών στο Εθνικό. Απ’ όπου και αν το πιάσεις μιλάμε για μείζον πολιτικό σκάνδαλο».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here