Πυρά κατά Κιμούλη και από τον Κώστα Αρζόγλου: «Eίχε κάνει τη ζωή μου κόλαση»

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα”. Ο ηθοποιός στράφηκε κατά του συναδέλφου του, Γιώργου Κιμούλη, με την χαρακτηριστική φράση: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση«. Ο κ. Αρζόγλου αναφέρθηκε σε μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας, την περίοδο που ανέβαζαν την παράσταση «Ζητείται τενόρος». Τότε ήταν παντρεμένος με την Έλενα Ακρίτα η οποία είχε κάνει τη μετάφραση του έργου.

«Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι»

«Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα (Ακρίτα)- το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Και συνέχισε: «Η αντίληψη του «εγώ είμαι και κανείς άλλος» κυριαρχούσε πολλές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν ακουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here