Πτώση (όχι φόνος) η αιτία θανάτου του 20χρονου Γερμανού στο Ρέθυμνο – Κανείς δεν τον αναζητεί….

Ενας 20χρονος Γερμανός βρέθηκε βαριά χτυπημένος προ τιρημέρου και ξεψύχησε απο εσωτερική αιμορραγία, στο νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου διακομισθηκε, με εικασίες ότι κάποιοι τον είχαν κυριολεκτικά σκοτώσει στο ξύλο.

 

Εντουτοις η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα θανάσιμα τραύματα είχαν προέλθει από πτώση.

Επιπλέον εκ των υστέρων πληροφορήθηκαν οι δημοσιογράφοι ότι όσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο, είχε ψελλίσει ότι ήταν Γερμανός και ότι είχε πέσει.

Ο νεαρός -που σημειωτέον ακόμα δεν τον έχει αναζητήσει κανένας συγγενής ή φίλος-  τραυματίστηκε βαρύτατα στην ορεινή περιοχή του Φουρφουρά και τον βρήκε να ψυχορραγεί ένας βοσκός. Εκτιμάται ότι έπεσε από μεγάλο ύψος και ότι επι μισή ώρα σύρθηκε γύρω στα 200-300 μέτρα αναζητώντας βοήθεια, ώσπου τον βρήκε (όταν ήταν πλέον αργά) τυχαία ο βοσκός. Είχε σοβαρό χτύπημα στον νεφρό και στη λεκάνη -η εσωτερικη αιμορραγία δυστυχώς προκλήθηκε από το τραύμα στον αριστερό νεφρό. Μεταφέρθηκε αρχικά με ΙΧ σε κέντρο υγείας και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου παρότι υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση για να ελεχθεί η εσωτερική αιμορραγία, δυστυχώς ήταν πια αργά και πέθανε από ανακοπή

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει αναζητήσει τον άτυχο νεαρό κι έτσι οι αστυνομικοί πήραν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και δείγμα DNA, καθώς και οδοντόγραμμα. Όλα θα σταλούν στις αστυνομικές υπηρεσίες των χωρών της Ευρώπης, με την ελπίδα να αναγνωριστεί και να ενημερωθούν οι οικειοι του για να παραλάβουν την σορό. Οι αστυνομικοί έψαξαν σε μια ακτίνα ενός χιλιομέτρου απότο σημείο της πτώσης,  αλλά βρήκαν μόνον το ένα παπούτσι του άτυχου αγοριού και έναν υπνόσακο με ένα εισιτήριο του ΚΤΕΛ. Πιθανόν το κινητό του και το πορτοφόλι ή άλλα προσωπικά του αντικείμενα δηλωτικά της ταυτότητάς του, να  «σκόρπισαν» όταν το αγόρι κατακρημνίστηκε.

Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που έκανε τη νεκροτομή, είπε ότι νεαρός κατακρημνίστηκε από μεγάλο ύψος, πιθανώς κάνοντας αναρρίχηση.

Σχετική εικόνα

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here