Μύκονος: Γκρέμισαν αυθαίρετα καταστήματα στην Ψαρού (βίντεο)

Στην κατεδάφιση παράνομων καταστημάτων που βρίσκονται λίγο πριν από την είσοδο του Nammos στην Ψαρρού προχώρησαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα, παρουσία της Αστυνομίας και στελεχών της Πολεοδομίας, κατεδαφίστηκαν και απομακρύνθηκαν αυθαίρετα κτίσματα που τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργούν ως μαγαζιά που πωλούν ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με κατοίκους της Μυκόνου, ήταν μια επιχείρηση πρωτοφανής και χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα του νησιού!

Μεταξύ αυτών και ένα κοσμηματοπωλείο γνωστής σχεδιάστριας αλλά κι ένα λουκουματζίδικο μέσα στο οποίο είχε συλληφθεί πέρυσι από τις αστυνομικές Αρχές του νησιού «για παράνομη εργασία» γιος μεγαλοεπιχειρηματία που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Το μαγαζί ενώ φαινόταν να πουλάει λουκουμάδες, οι αποδείξεις που έκοβε αναφέρονταν σε είδη ιματισμού.

Όπως διαπιστώθηκε από τις πολεοδομικές αρχές του νησιού, τόσο στο κοσμηματοπωλείο, στο λουκουματζίδικο, αλλά και σε καταστήματα δίπλα τους, είχαν εντοπιστεί σοβαρότατες πολεοδομικές αυθαιρεσίες

Μόνο στο εν λόγω συγκρότημα καταστημάτων, έχει υπολογιστεί πρόστιμο, ύψους 1.457.561 ευρώ (σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτων κατασκευών)!

Το πρόστιμο βαραίνει τον ιδιοκτήτη των ακινήτων, Μανώλη Αγγελετάκη, ο οποίος στράφηκε δικαστικά εναντίον των εκμισθωτών του, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here