Ψάχνουν το Βαρδινογιάννη επειδή δεν κατέβαλε διατροφή στην Αλιμόνου (34.000 το μήνα….)

Η Τζίνα Αλιμόνου, πρώην μοντέλο και ηθοποιός που παντρεύτηκε προ 12ετίας τον Παύλο Βαρδινογιάννη, χθες τον μήνυσε για μη πλήρη καταβολή διατροφής από το Μάιο και μετά -διατροφής ύψους 34.000 για τα 4 παιδιά που απέκτησαν αλλά και για την ίδια.
Η Αλιμόνου, πήγε συγκεκριμένα στο  Α.Τ. Ψυχικού και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη για μη καταβολή όσων ορίζει η  απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Ο Βαρδινογιάννης αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε και ίσως λείπει στις ΗΠΑ όπου είναι πλέον μόνιμα  η έδρα του και που ήταν και η αιτία ουσιαστικά του διαζυγίου -εκείνος ήθελε να ζήσουν πλέον εκεί, ενώ  η Αλιμόνου, όχι.  Όταν άρχισε να προχωρεί η υπόθεση του διαζυγίου εκείνος θέλησε να πάρει την κηδεμονία και πλήρη επιμέλεια των παιδιών για να τα έχει κοντά του στις ΗΠΑ. Στα δικαστήρια η Αλιμόνου υποστήριξε ότι τα παιδιά τους και η ίδια θα είχαν καλύτερη ζωή στον τόπο τους, την Ελλάδα, και παρότι ο πρώην σύζυγος την κατηγόρησε για χρήση ναρκωτικών και έκλυτη ζωή (προσπαθώντας να πείσει ότι είναι ακατάλληλη μητέρα) στο δικαστήριο  δεν στάθηκε καμία κατηγορία και τελικά πήρε την επιμέλεια (ως είθισται εξάλλου) η μητέρα.
Στη μήνυσή της η Αλιμόνου αναφέρει ότι ο πρώην σύζυγος έδωσε μόνον «έναντι» στις αρχές Μαΐου

 

.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here