Προβάδισμα για Μπουονανότε, δυσκολεύει του Σκόκο (video)

Από Αργεντινό πλάγιο επιθετικό (Νάτσο Σκόκο) σε Αργεντινό (Ντιέγκο Μπουονανότε). Ο πρώτος αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης και του κόσμου της ΑΕΚ, καθώς τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει, αλλά εμφανίζεται διστακτικός να έρθει στην Ελλάδα, ενώ ο δεύτερος είναι θετικός να έρθει στην Αθήνα και οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές μαζί του.

Στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε υπάρχει μία σημαντική παράμετρος που θα παίξει ρόλο ώστε η ΑΕΚ να προχωρήσει στην απόκτησή του. Και αυτή είναι να μείνει ελεύθερος από την Γρανάδα. Ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, η οποία όμως δεν τον υπολογίζει για τη νέα περίοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην πατρίδα του και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο παίκτης πιστεύει ότι θα αποκτήσει την ελευθέρας του από την Γρανάδα την προσεχή εβδομάδα και πως θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στην «‘Ενωση».

Όσο για τον Νάτσο Σκόκο, η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη, αφού έχει να κάνει με τις επιφυλάξεις του ποδοσφαιριστή για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και με την Νιούελς Όλντ Μπόις με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Δείτε σε βίντεο τον Μπουονανότε επί τω έργω:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here