Πρωτοβουλία Λάρισας: Επιτρέψαμε πλειστηριασμό υπέρ εργαζομένων

Η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας επέτρεψε την διενέργεια πλειστηριασμού σήμερα, κατόπιν συνεννόησης με τους εργαζόμενους της υπό εκκαθάριση εταιρίας.
Συγκεκριμένα σήμερα  πλειστηριάζονταν περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα μεγάλης Ανώνυμης Εταιρίας εισαγωγής και εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού που τελεί υπό εκκαθάριση.
Πριν την έναρξη του πλειστηριασμού απλήρωτοι εργαζόμενοι ήρθαν στο ειρηνοδικείο Λάρισας και ζήτησαν από την Πρωτοβουλία να  αφήσει να γίνει ο πλειστηριασμός για να πληρωθούν και οι ίδιοι τα δεδουλευμένα τους.
Η Γενική Συνέλευση της πρωτοβουλίας αποφάσισε ομόφωνα να σταθεί στο πλευρό τους και να επιτρέψει να γίνει ο πλειστηριασμός.
Η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων θυμάτων της κρίσης που έφερε το ευρώ  και η απληστία των τραπεζών,αναφέρεται σε ανακοίνωση.
«Θέλουμε να προστατέψουμε τη μικρή λαϊκή περιουσία. Είμαστε εργαζόμενοι  στο πλευρό των εργαζομένων. Στεκόμαστε  δυναμικά απέναντι στους πλειστηριασμούς από τράπεζες και δημόσιο που αφορούν σε σπίτια, σε χωράφια, σε μαγαζάκια και οικόπεδα συμπολιτών μας.
 Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καταλήγει η Πρωτοβουλία.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here