Πρωτοφανείς σκηνές στη Βουλή: Ανοιξαν και έκλεισαν την κάλπη της προανακριτικής λόγω από λάθος βουλευτή της ΝΔ

Πρωτοφανείς σκηνές απείρου… θεσμικού κάλλους διαδραματίστηκαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας των βουλευτών για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου του Δ. Παπαγγελόπουλου.

Το ψηφοδέλτιο που έριξε στην κάλπη ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλογιάννης, ήταν εκτός φακέλλου. Λίγο πριν το ρίξει, ωστόσο, στην κάλπη, ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Μελάς ακούγεται να του λέει «όχι, όχι»… Όμως, δεν τον πρόλαβε και το «κακό» συνέβη. Αυτό θα σήμαινε πως η ψήφος του θα έβγαινε άκυρη. Προκειμένου όμως να μη χαθούν τα… κουκιά, συνέβη το απίστευτο: η κάλπη άνοιξε και ο βουλευτής πήρε πίσω το ψηφοδέλτιο, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τον Κανονισμό! Την ώρα που αποφασίστηκε αυτό το θεσμικό ευτράπελο, μάλιστα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛΛ Γ. Αρβανιτίδης, ακούγεται να λέει: «Δεν θα το καταλάβει κανείς»…

Κι όλα αυτά παρόντος του προέδρου της Βουλής, Κ. Τασούλα!  Σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα προέδρευε της διαδικασίας ο Θ. Μπούρας. Σαν να μη συνέβη τίποτα, λοιπόν, ο κ. Καλογιάννης έβαλε το χέρι του μέσα στην κάλπη, πήρε πίσω το ψηφοδέλτιο, το τοποθέτησε σε φάκελλο και το ξαναέριξε… Δείτε το βίντεο:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here