Πρωτοφανείς προκλήσεις και πρακτικές βίας από ΕΛΑΣ: Προσήγαγαν ακόμα και τον γιό του Κουφοντίνα

Αυτό που ζει η χώρα το τελευταίο διάστημα, προσιδιάζει μόνο στις υβριδικές μορφές αυταρχικών ευρωπαϊκών κρατών τύπου Ορμπαν. Ο κ. Μητσοτάκης και η ακροδεξιά μέσα στη ΝΔ, έχουν οδηγήσει τη Ελλάδα στον κατήφορο του αυταρχισμού, επιχειρώντας να εγκαθιδρύσουν ένα αστυνομικό κράτος ανάλογο της μετεμφυλιακής εποχής του ’50.

Χωρίς να προκληθούν από κανέναν διαδηλωτή που πήγαινε στο Σύνταγμα να διαδηλώσει την αλληλεγγύη τον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα, χωρίς καμία ενέργεια βίας εκ μέρους τους, η ΕΛ>ΑΣ και τα ΜΑΤ των κ. Χρυσοχοίδη-Μητσοτάκη, επιτέθηκαν με σφοδρότητα, χημικά και αύρες νερού σε όσους θεωρούσαν «ύποπτους» διαδηλωτές, συλλαμβάνοντας μάλιστα πολλούς από αυτούς. Ανάμεσά τους και ο γιός του Δ. Κουφοντίνα, Εκτορας, που ήταν εκεί για να συμπαρασταθεί στον πατέρα του.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η μανία των δυνάμεων της αστυνομίας απέναντι σε διαδηλωτές, τον Εκτορα Κουφοντίνα αλλά και φωτορεπόρτερ που προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους αλλά απωθήθηκαν βίαια.

Oι αστυνομικοί του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτοί που προκάλεσαν τα εεισόδια.

Η σύλληψη έγινε στην πλατεία Κολοκοτρώνη από δεκάδες άνδρες της περιβόητης ΔΡΑΣΗ, στον τόπο όπου έπεσε άγριο ξύλο σε διαδηλωτές, έγιναν πολλές προσαγωγές και η «αύρα» εκτόξευσε νερό στους συγκεντρωμένους για να τους απομακρύνει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here