Πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη καταθέτει η ΝΔ μετά το Πάσχα

Πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού ΥγείαςΠαύλου Πολάκη, καταθέτει αμέσως μετά το Πάσχα η ΝΔ.

Την προαναγγελία έκανε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την «ανεκδιήγητη» όπως τη χαρακτήρισε, δημοσίευση του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔΣτέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Δεν ανεχόμαστε άλλο τη στάση του κ. Πολάκη. Με βάση το άρθρο 84 παρ 2 του Συντάγματος και το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής, μετά το Πάσχα η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και ελάτε να δούμε αν θέλουμε μια Ελλάδα των πολλών ή μια Ελλάδα των Πολάκηδων», ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Αναφερόμενος στην ανεκδιήγητη ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη είπε: «Αφησε απαράδεκτα υποννοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ίσων ευκαιριών; Εσείς που τον υποστηρίζεστε σιωπηλά…»…

Και συνέχισε: «Τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον γνώρισα πριν από λίγους μήνες. Ο Στέλιος δεν έχει την ανάγκη μας. Εμείς, η κοινωνία έχουμε την ανάγκη του… Υπάρχουν όμως ορισμένες στιγμές που η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι… Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, ζήτημα ήθους… ».

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε την ομιλία που επρόκειτο να εκφωνήσει για την Παιδεία, λέγοντας «Την ομιλία την καταθέτω και αμέσως μετά το Πάσχα θα τα πούμε εδώ στη Βουλή. Debate δε θέλατε κ. Τσίπρα, θα το έχετε εδώ στη Βουλή. Και πάρτε τον κ. Πολάκη αγκαλιά γιατί ένα και το αυτό είστε…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here