Θεoδωράκης-Μπουτάρης κατά Τσίπρα. Μπολσεβίκο τον αποκάλεσε ο δήμαρχος Θεσ/νίκης

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, εξαπέλυσαν ο πρόεδρος του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης αλλά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, σε εκδήλωση του κόμματος στον Κεραμεικό, με θέμα: «Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα – Το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος». Ο κ. Θεοδωράκης  είπε ότι ταλαντεύεται αναζητώντας δικαιολογίες ενώ ο κ. Μπουτάρης τον αποκάλεσε +μπολσεβίκο», που δεν έχει κτυπήσει ποτέ κάρτα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, λέγοντας  ότι ταλαντεύεται μεταξύ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και του εσωτερικού του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προέβλεψε ότι με τη στάση του στη διαπραγμάτευση θα φέρει μεγαλύτερη λιτότητα και πως αργά ή γρήγορα θα υποχρεωθεί να υπογράψει νέο μνημόνιο.

Είπε ότι στηρίζει την υπογραφή νέας συμφωνίας και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. αναζητεί δικαιολογίες για τη στάση της, αντικαθιστώντας το δίλημμα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» με το ψευτοδίλλημα «εμείς ή οι ξένοι». «Το Ποτάμι δεν θα γίνει συνοδοιπόρος τους», τόνισε.

Μπουτάρης: «Είχα ελπίδα για τον Τσίπρα, αλλά είναι μπολσεβίκος»

«Πίστευα ότι η Αριστερά θα είχε μάθει από τη παράδοση του Μπερλιγκουέρ και της Σοσιαλδημοκρατίας» ανέφερε στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, συμπληρώνοντας ότι έχει απογοητευθεί από τον κ. Τσίπρα, αλλά τον δικαιολογεί γιατί προέρχεται από την ΚΝΕ και δεν έχει εργασθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here