Προσήχθη η 19χρονη μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους

Την μητέρα του οκτώ ημερών μωρού που βρέθηκε χθες στην είσοδο πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία προσήγαγαν σήμερα το μεσημέρι οι αρχές. Πρόκειται για 19χρονη κάτοικο της περιοχής, η οποία μένει μαζί με την γιαγιά της.

Η αστυνομία εντόπισε τη νεαρή με την βοήθεια βίντεο από κάμερα στο οποίο φαίνεται η ίδια να φιλάει δύο φορές το βρέφος πριν το αφήσει, καθώς στη συνέχεια εμφανίζεται να μην το κρατάει στα χέρια της.

Το νεογέννητο κοριτσάκι άκουσε να κλαίει τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 19χρονος ένοικος της πολυκατοικίας που ειδοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στη συνέχεια την αστυνομία.

Ο ίδιος δήλωσε χθες (ΕΡΤ) πως «το μωρό ήταν περιποιημένο και βρισκόταν πάνω σε μία πετσέτα, είχε το φορμάκι του, την πάνα του. Φαινόταν και φαγωμένο, γιατί από τις κινήσεις του δεν φάνηκε να ψάχνει για τροφή.

»Με το που άνοιξε τα μάτια του και μας αντίκρισε, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάποιος εκεί για βοήθεια σταμάτησε το κλάμα. Ευτυχώς και μια άλλη γειτόνισσα που είχε μικρά μωρά, κατέβηκε και το πήρε στην αγκαλιά της και το καθησύχασε» πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here