Προσεβλήθη η Λεβίνσκι όταν τη ρώτησαν για τον Κλίντον και αποχώρησε

Η 23χρονη τότε νεαρή που έφερε τα πάνω κάτω για τον Μπιλ Κλιντον λόγω μιας φευγαλέας ερωτικής -ας πούμε-  σχέσης τους  προσπαθεί στα 45 πλέον να γίνει ακτιβιστρια για το  bullying. Οπότε σε μια εκδηλωση που παρέστη στο Ισραήλ και έδωσε συνέντευξη, εξεπλάγη και προσεβλήθη όταν την ρώτησαν για το πώς ειναι η σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον και  αποχώρησε.

H προσπάθειά της να αποκτήσει ζωη έξω απο το πλαίσιο του σκανδάλου, δυστυχώς μάλλον δεν αποφέρει καρπους.

ΤΟΤΕ

Η Λεβίνσκι έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο τη δεκαετία του 1990 και προκάλεσε σκάνδαλο οταν αποκάλυψε σε φίλη της  ότι ειχε «με τον πρόεδρο»  μερικές συνευρέσεις, αλλά όχι ακριβώς σεξ  -πολλοί θα θυμώνται ίσως ότι το φόρεμά της έγινε αντικείμενο εξετασης DNA και ησχολείτο ο διεθνής τύπος με τους λεκέδες επάνω του.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Λεβινσκι δεν προκάλεσε τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μίλησε για τη σχέση ούτε την εκμεταλλεύθηκε αρχικά, απλα έκανε το λάθος να εκμυστηρευθεί την ιδιωτική της ζωή στο λάθος προσωπο, μια 50χρονη συνάδελφό της, την Λίντα Τριπ,   η οποία την  μαγνητοφώνησε κρυφά και εν συνεχεία κατέθεσε τις κασέτες επισήμως.

 

Οταν πλέον το θέμα «επισημοποιήθηκε», η Λεβίνσκι, ένα νεαρό κορίτσι που απλά έκανε την πρακτική του εξάσκηση, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Μετά το σκάνδαλο όμως αφού πια <<ο,τι έγινε, έγινε>> και μια που έγινε, κάτι έπρεπε να κάνει για να ζήσει αφού δεν την προσλάμβαναν πουθενά, έγραψε βιβλίο επ΄αυτού,  έγινε σχεδιάστρια για τσάντες με το όνομα Λεβίνσκι(βέβαια), μετά ανέλαβε να διαφημίσει δίαιτες και μετά πληρωνόταν για να εμφανίζεται σε δάφορες εκπομπές της τηλεόρασης. Και ουδέν μεμπτό εδώ που τα λέμε, γιατί το σκάνδαλο ουσιαστικά κατέστρεψε και τις δικές της δυνατότητες για σοβαρή σταδιοδρομία οπουδήποτε, οπότε προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το «όνομά» της όσο μπορούσε.

Ακολούθησε εν συνεχεία μεταπτυχιακές  σπουδές στην Ψυχολογία στο Λονδίνο και το 2014 θεώρησε ότι ήρθε η ώρα να επανέλθει στο προσκήνιο με άλλο προφίλ και να ασχοληθεί με το bullying στο διαδίκτυο. Εφερε μάλιστα τον εαυτό της σαν παράδειγμα, αφου δεν μπορεί να υπάρξει στο διαδίκτυο λόγω επιθέσεων και η ίδια.

Ομως το  τι αποφασίζει ο καθένας να κάνει και  με το τι  τον αφήνουν οι άλλοι να κάνει,  ακόμα κι αν εκείνος θέλει να μηδενίσει το κοντέρ και να ξεκινήσει απο το μηδέν, δεν εξαρτάται μόνο απο τον ίδιο. Εξάλλου όσο και αν προσπαθεί να κάνει κάτι ως προσωπικότητα, ακόμα και τώρα για το bullying,  και πάλι επαναφέρει μόνη της το θέμα του Κλίντον, αφού αυτός είναι ο λόγος που πέφτει θύμα του cyberbullying, Οπότε ναι, η ζωή είναι σκληρη και οι άνθρωποι δεν ξεχνούν, ειδικά όταν κι εμείς δεν ειμαστε διατεθειμένοι για ρήξη ώστε να αφήσουμε πραγματικά πισω το παρελθόν μας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here